tiistai 11. lokakuuta 2011

Leafs

Päivän asu:
paita GT, housut Zara, kengät kirppikseltä, villatakki H&M, laukku Louis Vuitton Monogram Canvas Neverfull MM

Löydä uusin ostokseni kuvasta. Jep. Tästä on jo aikaa, kun tämän hankein, mutta en oo esitellyt sitä vielä täällä. Uusi laukku, Vuitton Neverfull MM koossa. PM olisi ollut liian pieni ja GM liian iso, joten valitsin keskikoon ja tämä on juuri sopivan kokoinen minun käyttööni. Tykkään kovasti, kun tätä voi käyttää myös "juhlavammissa" tilaisuuksissa. Speedy on malliltaan enemmän sellanen arkilaukku. Tämä oli mukana esimerkiksi siellä ooppera illassa ja sopi kivasti asuun. Sekin on muuten unohtunut.:) Täytyy vähän skarppailla..


Laitan pitkästä aikaa korot töihin. Saa nähdä lentääkö ne heti parin tunnin kuluessa kaappiin ja ilmestyykö jalkaan turvalliset läpsyttimet. Onneksi tänään on lyhyempi päivä, niin vois onnistuakin.


En tiedä mikä mua vaivaa, koska mulla ei ikinä ennen ole ollut syksyisin ongelmia väsymyksen kanssa. Nyt olen jotenkin ihan loppu ja tahtoisin vain nukkua. Mennä heti töiden jälkeen nukkumaan ja herätä vasta joskus...joskus. Oon nukkunut niin sikeästi viime aikoina, että herään vasta kellon soittoon. Olen jopa alkanut torkuttamaan, mikä ei laisinkaan ole mun tapaistani! Yleensä nousen kellon soidessa siltä seisomalta ylös ulos ja lenkille. Minkälaisia syysihmisiä te olette? Virkeitä ja pirteitä, kuin värikkäät vaahteranlehdet vai niinkuin minä? Mua vois kuvailla sellasiks ruskeiksi maassa lojuneisiin ihmisten tallomiin kuraisiin lehtiin...Ja mistä hitosta mä kaivoin nämä vertauskuvat..?

 Kivaa tiistaita!

6 kommenttia:

 1. Eikä siinä olisi mun seuraava ostos Louis Vuittonilta tai sitten päädyn Delighful Monogram MM:n =) Mutta olkalaukku kuitenkin ;D On upea btw!

  VastaaPoista
 2. voi voi voi kuinka ihana toi luikkari♥ Oon nyt törmäilly näihin blogeissa lähiaikoina niin paljon et himo omaan sellaiseen on alkanut jo ihan vähän vaan kasvaa....... :P

  VastaaPoista
 3. Oot niiin kaunis!<3 Kuolaan tota laukkua ja toi paitakin on superkiva!:)

  VastaaPoista
 4. Bimbobarbie: hah, mäkin oon himoinnut delighfulia!:-D meillä taitaa olla samanlainen maku!

  Maryanneh: niin se on:-) taitaa kaikki vuittonit olla:-D

  Anna: no tällaseen kannattaaki satsata ku et sen jälkeen tarvii enää muita laukkuja:-D paitti tietysti lisää vuittoneita:-D

  Anon: Kiitos paljon kauniista sanoista<3

  VastaaPoista
 5. Ihana laukku! Itselläni on tuo samainen seuraavana ostoslistalla, tosin taidan päätyä azur kuosiin.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.