tiistai 18. lokakuuta 2011

Home sweet home

Huomenta taloon!.:) Olen ollut viimeaikoina jälleen kiireinen ja sama meno jatkuu. On töitä ja kaikenlaisia projekteja. Huomenna meen esitelmöimään suoraan töistä korujenpuhdistuksesta ja sitten olisi vielä yksi juttu.....:) En pysty enää olemaan hiljaa vaan mun on ihan pakko kertoa..

Tän tytön kodin sisustaminen loppui, sillä pääsen sisustamaan toista kotia.:) Muuttopäivää ei vielä olla lyöty lukkoon, sillä toisessa asunnossa on vielä remontti kesken ja huonekaluja täytyy ostaa ja hävittää molemmin puolin. Innoissani olen, ehkä vähän liikaakin, koska mun ajatukset pyörii sisustuksessa 24/7. Olen joka päivä tutkinut erilaisia sisustus tavaroita ja huonekaluja. Tässä pieni otos, mitkä jutut ovat jääneet mieleen:

Kaikki huonekalut Ikeasta

Keittiön pöydäksi tulisi iso pyöreä valkoinen pöytä ja sen ympärille neljä rottinki/bambu -tuolia. Mallia en ole vielä saanut päätettyä. Ensimmäinen tuolivaihtoehto olisi helpompi, kun nojat eivät ole tiellä istumaan mentäessä, mutta taas toisessa olisi kiva pitää vaikka tyynyjä ja on varmasti mukava istua!


Tuoli huonekalutukku.fi ja pöytä Ikea

Molemmat Ikeasta

Ja kaikenlaista sisustustarviketta..Siellä on sellainen hopeanharmaa struktuuriseinä, jolloin ajattelin, että pienet hopeanväriset sisutustarvikkeet sopisivat kivasti.:) Riviera Maison -tyyliset kalusteet ja sisutus inspiroivat minua!


Sellaista siis minun arkeeni..:) Mitä kaikkea kivaa teille on tapahtunut/tulee tapahtumaan syksyn piristykseksi?

6 kommenttia:

 1. Voi että miten kivoja sisustusjuttuja! (= mä tykkään kans tosi paljon sisustaa ja laittaa kotia nätin näköseks :) ja onnea jo etukäteen uuteen kotiin! (:
  Täällä suunnalla tuskin tapahtuu mitään maatamullistavaa syksyn aikana :D Samaa normaalia ihanaa arkea =)

  VastaaPoista
 2. Muutatko <3 kanssa vai yksiksesi? :)

  VastaaPoista
 3. http://roosamarjaana.blogspot.com/2011/10/toivepostaus-lemppari-blogit.html <- linkitin sut mun blogiin :)

  VastaaPoista
 4. Roosa: Voi kiitoksia paljon linkittämisestä, kiva kun tykkäät:)<3

  Anon: ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea kummallekkin tulevaan kotiin :) Kauan olette seurustelleet ?

  VastaaPoista
 6. Anon: ollaan oltu yhdessä juhannuksesta asti, muttä ollaan mietitty yhteenmuuton olevan ihan fiksu ratkaisu, kun menee turhaa rahaa kun molemmilla on kämppä, jossa kuluja.

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.