torstai 13. syyskuuta 2012

Happy blond happy hair!


Kävin tosiaan keskiviikkona luottoparturillani Matleenalla laittamassa uudet pidennykset päähäni.:) Ylläolevassa kuvassa minulla ei ole pidennyksiä, vaan ihan oma tukka. Onhan hiukseni kasvaneet hurjasti sitten viimenäkemän, mutta on laiha, kuin mikä.:p

Teippien kiinnitystä ja hiusosioiden leikkaamista

Kaunis Matleena on ollut alalla jo yli 16 vuotta ja hänen oma yrityksensä Manuela sijaitsee Noormarkussa. Monet varmasti kysyvät nyt, että miksi sinne asti? Porista ajaa Noormarkkuun alle vartissa ja oon ollut vaan niin tyytyväinen joka kerta lopputulokseen, että en halua muualle.  Matleena tietää tasan tarkkaan mihin kohtiin laittaa teipit kiinni päähäni, ettei ne näy rumasti ja silti saa mahtumaan kaikki 100 grammaa hiusta ihmeellisesti pikkuiseen pollaani!:) Kaikenlisäksi juttua ja naurua piisaa niin, ettei tahtoisi nousta koko parturintuolista!
Matleenaan tutustuin työkaverini/rakkaan ystäväni Sirpan kautta, joka on siis Matleenan sisko!:) Sain kaksi kultakimpaletta siis yhtäaikaa!

En uskalla edes harkita, että joku toinen laittaisi mulle nää kiinni, koska pelkään, että kohdat ei ole sopivat. Mulle tärkeää, että ne laitetaan oikeisiin kohtiin, että voi pitää korkeeta ponnaria ja nutturaa. En voisi kuvitella olevani sellaisten hiusten kanssa, joista ei sais tehtyä kampauksia!:D


Kuvaa pidennystenlaiton jälkeen:
Nyt ei oo enää kalju olo!
Pidennykseni ovat saman pituiset, kuin ennenkin, eli 50cm. Kuvassa näyttää ihan hirrmu pitkiltä!
Mutta siis, suosittelen kaikille teille, jotka asutte Porissa/Noormarkussa tai jossakin tässä lähistöllä Manuelaa!:)

5 kommenttia:

 1. Leikattiinhan noita ees vähän? Viimiset 15cm näyttää pelkiltä hapsuilta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai hiukset aina tasotetaan, kun pidennykset on kiinni, ettei sieltä hapsota mikään.:) Ja tosta kuvasta se vaan näyttää siltä, koska tuolin selkänoja loppuu ja hiuksen "roikkuu". Katso vaikka uudempaa postausta, niin ihan normaalilta ne näyttää.:)

   Poista
 2. Aivan ihana blogi sinulla !:) Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja olen aivan koukuttunut,jatka samaan malliin ! Mutta itse asiaan, kuinka paljon Matleena veloittaa huollosta/pidennysten laitosta ? Itse kun olen kanssa Porista niin paikka olisi kuitenkin melko lähellä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, ihana kuulla, että tykkäät! :)

   Mä ostan pidennykset itse ja kiinnitän valmiiksi teipin, joten Matleena laittaa ne vain kiinni. Hän on ottanut minulta joku 40€. Myöskin huollot on tehnyt niin, että olen ottanut pidennykseni itse irti ja laitan teipin yleensä valmiiksi, joten samoissa hinnoissa mennään aina, kun se on aika nopea toimenpide.:)

   Tässä Mtleenan työnumero, niin hänelle voi soittaa ja kysellä lisää!:) (02)5480977

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.