keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Sadetakin alla säilyn aina suojassa


Ja niinhän siinä kävi, että mä tulin kuumeeseen. Eilen otin töihin varmuuden vuoksi kuumemittaria mukaan, kun olo oli aamulla jo aika kipeinen ja illan mittaan lämpö kohosi 37,2, olisi varmasti ollut kohta korkeammallakin, mutta otin särkylääkettä väliin ja se auttoi. Tähän väliin mun on muuten sanottava, että mulla on maailman ihanin poikaystävä. Ulkona satoi kaatamalla vettä ja mähän olin pyörällä liikkeellä. Tää tuli yhtäkkiä sadetakkinsa kanssa siihen meen työpaikalle hakemaan mun pyöränavainta, että mä pääsen autolla kotiin ja se pyöräilee...:) Aww..♥ 
Illalla kuume kohosi taas ja päätin, että nyt on parasta jäädä sängynpohjalle.

Kaiken huipuksi meidän astianpesukone päätti hajota. Onneksi isäni on korjaillut kaikenmaailman astian- sekä pyykinpesukoneita, joten hän tulee illalla katsomaan tota. Toivottavasti saadaan korjattua, sillä ei kiinnostaisi alkaa ostamaan uutta pesukonetta nyt, kun ollaan kohta muuttamassa tästä poieskin.

Nää asukuvat ovat parin päivän takaa. Löysin Kapphalista ihanan kaulakorun ja samaan sarjaan kuuluvan rannekorun.:) Kiva piristys muuten tylsään asuun.Kyllä asusteilla saa kaikkea aikaan!

Nyt on muuten tuo Korumaan kilpailu sitten päättynyt ja julkistan voittajan mahdollisimman pian tälläviikolla, jahka oon saanut kaikkien nimet kirjoitettua paperille.:) Pysykäähän langoilla ja pysykäähän terveenä!!


3 kommenttia:

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.