torstai 6. syyskuuta 2012

Täytyykö kohta alkaa käyttämään jo villasukkia?


Tänään on ollut ihan hirveän kylmä päivä!:sEkaa kertaa mulla oli tollanen villapaitakin päällä ja senki kanssa meinas jäätyä. Toivottavasti se luvattu intiaanikesä tulis nyt sitte, niinku lehdessä luvattiin!:D Haha, mua nauratti toi uutinen niin paljon..koska intiaanikesä on ollut +20 astetta? Mä luulin aluks ihan tosissaan, että se lupais jotain +30.


Tänään muuten myös ekaa kertaa saapikkaat jalassa. Töissä mulla oli vielä ballerinat ja meinasin jäätyä pystyyn! Ja jos haluan pysyä terveenä mahdollisimman pitkään, on tärkeetä pitää jalat kuivina ja lämpiminä..eli kohta alkaa villasukkakausi. Mulla ylipäätään sukkakausi, kun en oo koko kesänä pitänyt sukkia!:D Musta ne on ihan turhat kesällä, kun muutenkin pitää suurimman osan ajasta ballerinoja jalassa.

Huomasin muuten äsken lukiessani tätä mun aikaansaannosta läpi, että näin iltasin ei sais kyllä päästää mua näppiksen ääreen..


Ja jee! Sain varattua ajan Matleenalle ens viikon keskiviikkona, jolloin se laittaa mulle uudet pidennykset kiinni:) On kyllä aikakin jo vaihtaa, vaikka kyllä nää vanhat siltikin vielä ehkä menis!:D Nää on pysyneet tosi hyvässä kunnossa ja ollu mulla jo puoli vuotta. Pituutta on kuitenkin lähtenyt jo aika paljon, joten uusi kiiltävä pehmeä tukka ei ole ollenkaan pahaksi..:)


Nyt mennään kattomaan kanssa Simpsonit ja C.S.I. nauhalta!:) Kivat illanjatkot!

4 kommenttia:

 1. Upeat saapikkaat! Ja tosiaan, aivan ihana tuo viiminen kuva :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo villpaita, mistä tuo on? :) Ja tuo viimeinen kuva on ihan älyttömän ihana <3

  VastaaPoista
 3. Ihana villapaita :)Olen koittanut etsiskellä hyvännäköistä villapaitaa itselleni jo hetken aikaa, mutta ei ole vielä löytynyt. Tuo näyttää tosi hyvältä :) Ihana tuo vika kuva myös :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.