tiistai 4. syyskuuta 2012

Nutturavideo


Kauan toivottu nutturavideo tulee nyt tässä. Mun ei pitänyt alunperin julkaista tätäkään, koska nutturanteko oli tälläkertaa hieman..hmm..hankalampaa, kuin yleensä, mutta menköön tän kerran..
Kyllä tosta selvää saa ja kyllä toi sitten loppuviimeks onnistuikin pienellä fixillä.:)
Pikkusen on nyt hankalampaa tehä toi nuttura, kun pitäis nostattaa teippejä ja värjätä toi kaamea tyvi, mutta sekin on kohta onneks jo hoidettu. Älkää tuomitko ihan lyttyyn, tiedän, et on jäätävä video!:)


16 kommenttia:

 1. ihan selkeä video oli :) mitäs tuo napina on taustalla..?? kovasti odottelen parturipostausta kun lupasit jossain vaiheessa tehdä sen luottoparturistasi.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Kuulostan videolla ihan jäykältä, mutta niinhän ne ekat videot aina.:D Napina on kameran automaattitarkennuksesta lähtevä ääni.:p Ja nyt kun seuraavalla kerralla meen laitattamaan pidennyksiä, niin parturipostaus voisi olla kiva!:)

   Poista
 2. Ihanaa. Pitää kokeilla tota :)! Kiitos paljon videosta. Oot niin nättikin videolla :). Etkä miltään jäykältä kuulostanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ihana♥ Oon mä luonnossa paljon rennompi, ku tossa videolla, mutta ehkä aikanaan videoita lisää tehdessä se jäykkyys vähän raukee..:D

   Poista
 3. Ihan erilaiselta kuulostit kuin kuvittelin! Kuvittelin että sulla olis jotenkin kirkkaampi ja korkeampi ääni :D

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan ja sympaattisen oloinen olet videolla! Itse en ainakaan mitään jäykkyyttä havainnut :)
  Mutta tuo ääni!! Siis mä varmaan 5min kiertelin tässä keittiössä ja ihmettelin ennnenkuin tajusin sen tulevan videolta! :DD Hulluksihan tässä meinasi jo itsensä tuntea ;)

  VastaaPoista
 5. Sulla on aivan ihanat hiukset! :) ooks tehny joskus meikkipostauksen/voisitko tehdä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:) Meikkipostauksia oon tehnyt, mutta en ikinä videolla.:) Ja voin tehdä, jos joku mua vaan jaksaa videolla katella:D

   Poista
 6. Ihan täydellinen nuttura, kiitos tästä videosta!!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, jos oli apua, vaikka toi nuttura menikin vähän mönkään:D

   Poista
 7. moi! pakko kysyä, että eikö sua haittaa, jos/kun noi teipit näkyy? niinkun tossa videossa tuolta niskasta. en tiedä siis korjasitko niitä videon jälkeen. tää ei todellakaan oo mikään vittuilu-kommentti (vaikka saattaa siltä kuulostaakin :o) vaan mietin, että eikö se haittaa tai, että saatko ne jotenkin piiloon? otin siis ite vajaa kuukausi sitten ekat pidennykseni (teipit) ja en esim voi pitää hiuksia perusponnarilla tai millään nutturalla, koska en saa teippejä piiloon.. en sitten tiedä onko se vaan taidon puutetta :D vaikka saisinkin kaikki muut piiloon, niin toi yks tietty teippi näkyy aina :D
  ~ uusi lukija tampereelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi näkyy aika rumasti kyllä, kun tyvikasvu on jo niin pitkä, että teipit oikeen loistaa!:D Mutta kun on värjännyt, niin ei ne sieltä oikeen paista minnekään!:) Sitten vaan pikkusen löystyttää sieltä alhaalta tukkaa, jos pitää ponnarilla tai nutturalla, ettei hiukset oo sillee ihan kireellä, niin ei niitä huomaa ollenkaan!:)

   Poista

Kiitoksia paljon viestistäsi.:)

Huom! En julkaise kommentteja, jotka koen liian henkilökohtaisiksi tai loukkaaviksi.